Vivace Hostess, Pécs

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A Vivace Hostess Pécs és Baranya megye területén rendezvényei lebonyolításához nyújt professzionális segítséget. Terjesztés, szórólapozás, kóstoltatás és más promóciós tevékenységeket is vállalunk.

Szolgáltatásaink:

-Hostess szolgáltatás
-Terjesztés
-Rendezvények lebonyolítása
-Kiállítás-, vásár-, kongresszusszervezés
-Családi rendezvényszolgálat
-Kulturális és egyéb társadalmi szakmai tervezés, szakértés
-Tudományos rendezvények lebonyolítása
-Táncrendezvény szolgáltatás


Cégleírás
A Vivace Hostess hostess szolgáltatás jelenleg Pécs és Baranya megye területén nyújt professzionális segítséget rendezvényei lebonyolításához valamint termékei promóciózásához. Állandó résztvevői vagyunk kulturális programoknak, legyen szó komoly- vagy könnyűzenei koncertről, színházi előadásról, konferenciáról. Hostjainkat és hostesseinket Ön választhatja ki fényképes adatbázisunkból, igényeinek megfelelően; nem, kor, tanulmány és nyelvkészség alapján. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal megadjuk rendezvényéhez azt a pluszt, amitől vendégei igazán elégedettnek érezhetik magukat! Csapatunk tagjaival már terjesztői feladatokat is ellátunk.
Legyen szó egyszerű terjesztésről vagy szóróanyag osztásáról. Bármilyen méretű, súlyú anyagot vállalunk, a kisméretű szórólapoktól a nehéz kiadványokig! Fontos kiemelni, hogy a szórólapok terjesztésénél sem egyszerű kiosztásról van szó. Előzetes egyeztetés után megkeressük Önnel azt a célcsoportot, akinek valóban szól hirdetése, reklámanyaga, megkeressük azokat a helyszíneket, ahol valóban megtaláljuk Őket.
Nálunk a minőség a fontos, hogy igazi eredményeket érhessünk el! Amennyiben a Vivace Hostess felkeltette érdeklődését, keressen meg az elérhetőségek egyikén, és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! Remélem hamarosan együtt dolgozhatunk! Szabó Lívia
Kulcsszavak:
Rendezvényszervezés, Rendezvény lebonyolítás, Promóció, Hostess, Host, Hostess szolgáltatás, Hostess szolgálat, Kóstoltatások, Szórólapozás, Terjesztés, Hostess csapat, Hostess vállalkozás, Szórólap osztás
Szolgáltatási helyek
Pécsett és vonzáskörzetében
Vivace Hostess a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Vivace Hostess

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Hargita Utca 6
  7693  Pécs
  (20) 212 9689
 2. KRISZTINA TÉR 13
  7632  Pécs
  0620-2167364
 3. Alkotmány Tér 53.
  7761  Kozármisleny
  (30) 938 2774
 4. Széchenyi Utca 4/2.
  7940  Szentlőrinc
  (70) 567 3264
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete