Party Lufi Service Kft.-Pécs-Plaza

Party Lufi Service Kft.-Pécs-Plaza
MEGYERI U. 76.
7631 Pécs
Baranya
Mobil:
+36 70 3287070
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

keddK**
10:00 – 20:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze
10:00 – 20:00
csütörtökCs
10:00 – 20:00
péntekP
10:00 – 20:00
szombatSzo
10:00 – 20:00
vasárnapV
10:00 – 20:00
hétfőH
10:00 – 20:00
Nyitva.
Zárásig  2 h 41 min.
2 h 41 min

Leírás

Játék, az maga az élet! Vidámság, szakértelem, rengeteg játék az egész család számára! Állandó és mobil játszóházainkkal várjuk vendégeinket.

Légvárak, trambulin, picur- és ovis foglalkoztatók, kreatív, kézügyességet, memóriát fejlesztő játékok, gokartok, arcfestés, henna, csillám tetkó, lufi figurák, sorversenyek, csapatépítő foglalkozások, kézműves kuckók, bohócok és még számtalan lehetőségek a Mosolyországban! Hagyományos, kalózos, scooby - doo-s, hercegnős, karaokés, retro partyk, gyermekzsúrok színesítik világunkat. Igényeknek megfelelően, választékunkat állandóan bővítjük. Ajánljuk magunkat falunapokra, céges - önkormányzati rendezvényekre, családi programokra. Élvezzük együtt a játék örömét!


Cégleírás
Ébert Judit vagyok a Mosolyország - Világa vezetője. Cégünk 2000 óta szervez és bonyolít le esküvői, gyermek-, céges-, önkormányzati rendezvényeket.

Eleinte esküvőkkel foglalkoztunk. Dekoratőri múltam nagyban hozzásegített ahhoz, hogy az ifjú pároknak segítsünk az életük legfontosabb napjának megszervezésében. A legjobb szolgáltatókkal állunk kapcsolatban, ezért az ifjú pár gondmentesen készülhet az esküvőre. Szolgáltatásunk teljes körű. Az esküvő helyszínétől kezdve, hatalmas választékú meghívókon, ültetőkártyán, vőfélyen, zenekaron, fotóson, videóson, dekoráción, virágon keresztül a nászútig, tehát mindenben segítünk, ami az ifjú párnak fontos.

Az esküvő szervezési tapasztalataim után egyenes út vezetett az egyéb rendezvények megszervezéséhez. Legfőképp gyermek és céges, családi, önkormányzati rendezvények szervezésére kérnek fel. Megrendelőink állandó játszóházainkban személyesen is megtapasztalhatják játékaink kiváló minőségét, animátoraink hozzáértését. A bizalom megnyerése után csak az ügyfél elégedettsége a cél. Szolgáltatásunk itt is teljes körű. A rendezvény helyszínétől kezdve, a fellépőkön át, a gyermekek és felnőttek teljes körű szórakoztatásáig, a catering megszervezéséig, minden a mi feladatunk. A szórakoztató játékok 80%-a saját tulajdonunkban van és évről évre az igényeknek megfelelően bővítjük a választékunkat. Elmondhatom, hogy bármilyen rendezvényről is legyen szó, a célunk, hogy elképzeléseink találkozzanak az ügyfél elvárásaival, sőt túl is szárnyalják azokat.

Munkáink kihívásokat jelentenek, amelyeknek legjobb tudásunk szerint kívánunk megfelelni. Minden megrendelőnknek egyéni, testreszabott koncepciót dolgozunk ki, kiemelve egyediségét, profilját. Ha feledhetetlen élményt szeretne nyújtani rendezvénye résztvevőinek, bízza ennek szervezését és kivitelezését kreatív csapatunkra.
Kulcsszavak:
Léggömb, Party dekoráció, Dekoráció, Rendezvényszervezés, Játszóház, Party service, Gyerekjáték, Trambulin, Légvárak, Mosolyország, Mosolyország - világa játszóház, Mosolyország játszóház, Party lufi service
Party Lufi Service Kft.-Pécs-Plaza a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Party Lufi Service Kft.-Pécs-Plaza

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Ybl Miklós U.3.
  7633  Pécs
 2. Szabadság U 20
  7623  Pécs
 3. Rákóczi Út 8.
  7623  Pécs
 4. Alkotmány Utca 65.
  7624  Pécs
 5. Alkotmány U. 55.
  7624  Pécs
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete