Pannon Volán Zrt., Pécs

13 Vélemény
Pannon Volán Zrt.
Siklósi Út 1
7622 Pécs
Baranya
(72) 502 500
72/520-155
(72) 311 055
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
02-10-060062
Adószám
11004606-2-44
TEÁOR kód
4939 - Más egyéb szárazföldi személyszállítás

Leírás

Társaságunk Dél-Dunántúl legnagyobb személyszállítási profillal rendelkező hazai vállalata. Cégünk dolgozói nap, mint nap azért dolgoznak, hogy szlogenünk valós tartalommal teljék meg. A Pannon Volán ZRt. széleskörű intézkedéseket tett és tesz a jövőben is, hogy mindez megvalósuljon: Társaságunk megbízható partnerekkel rendelkezik bel- és külföldön egyaránt.
Műszaki szakszolgálatunk különösen nagy hangsúlyt fektet az autóbusz állományunk műszaki állapotának folyamatos kontrolljára és karbantartásra, zárt technológiás rendszer keretében. A Pannon Volán ZRt. nagy hangsúlyt fektet frontszemélyzete képzésére.
Autóbusz-vezetőink folyamatos oktatáson és speciális tréningeken vesznek részt. Forgalomirányító tisztjeink szakértelme garancia a forgalmi zavarok elhárítására, a váratlan helyzetek megoldására. Járataink rendelkezésére áll a Scania európai szervizhálózata, valamint a DKV Euro Service szolgáltatásai.


Kulcsszavak:
Személyszállítás, Utazásszervezés
Pannon Volán Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2014 Október 30-án Hosszúhetényből Pécsre közlekedő távolsági buszon a 14 éves lányom a Mohács-i útig váltott jegyet.A megálló előtt két idősebb emberrel együtt hiába jeleztek a sofőr a hátsó ajtót nem nyitotta ki.A két ember előre sietett és leszálltak .A kislányom mire előre ért a sofőr az első ajtót becsukta.A lány kérte hogy nyisson ajtót ,de erre azt mondta "megvolt rá az alkalma" és elindult.A Lánc utcai megállónál utasította a kislányt hogy szálljon le.Ezután a kislánynak le kellett gyalogolnia a végállomásra és egy órával későbbi busszal tudott hazajönni.Mivel nem tudtuk mi történt és elérni nem tudtuk ,kissé idegesen körbetelefonálgattuk a család többi tagját .ACsatlakozást nem érte el és ezzel kellemetlen órát okozott a családnak. Remélem nem lesz ilyen élményben része a Kedves Sofőr Kolégának!Tisztelettel: Egy volt sofőr.

Alkohol

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sok buszvezető 2-3 dl alkohol elfogyasztása után ül a volán mögé,és sértő hogy pár hónap után vissza veszik,míg engem 16 éve csak hitegetnek azért mert gázolajat loptam.Melyik a nagyobb bűn ha megölök sok embert azzal hogy ittas vagyok vagy a lopás! Ja és már megváltoztam de nem kapok még egy esélyt.

Menetrend

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minden héten utazok a Pannon Volánnal, a Pécs-Budapest járaton. A busz télen jól fűtött, a menetidőt a 30-40 centis hóban is sikerült 10-15 perces késéssel tartaniuk. Ami kifogásolható az a menetrend. Egyrészről megnyílt az autópálya, mégis a kis 6-oson tötymörög a busz, másrészről a gyorsjárat nem a megszokott megállóhelyek szerint megy, pedig sokkal jobb volt, mikor Pakstól felfelé lehetett gyorssal utazni, mint ez a Bonyhád-Szekszárd-Budapest leszállós járat. Ezekbe a közeli városokba sok közvetlen busz is indul, minek a gyorsjáratot is ide járatni... Remélem visszaváltoztatják a régire a menetrendet.
## menetrend# autópálya
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

menetrend

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

... miért titokzatos az autópályán közlekedő járat ,halesz eggyáltalán

Tipikus buszsofőr

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Harkány felöl érkező, Pécsre tartó busz 02.21-én Túronynál (17:30 körül) nem vett fel egy fiatal fiút aki éppen egy autóst igazított útba. A srác jelzett a buszosnak hogy álljon meg, de a buszos egy karlendítéssel elintézte az egészet és tovább hajtott. Az autós a fiút elvitte a következő buszmegállóig, fel tudjon szállni a vasárnap elég ritkán érkező buszra. Remélem ez nem marad ennyibe. Busz rendszáma FKH 760. Nem minősíteném a buszost.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Pannon Volán Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. 0-3,5Km-Ig Fix 900Ft!!!
  7622  Pécs

 2.   Pécs
 3. Rákóczi Utca 24-26
  7623  Pécs
 4. Rákóczi Út 24-26.
  7623  Pécs
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete