Pancontact Kft., Pécs

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A XXI. század egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs készüléke. MAGNETER-ÁLLOMÁS PÉCSETT.
Kezelések orvostechnikai Magneter készülékkel. Segítség-kapcsolat-tanácsadás.Weboldalunkon keresztül részletes tájékoztatást kaphat.
Készülék vásárlásával, akár otthonában is megőrizheti egészségét. www.magneter-pecs.eu Tel.30/370-7100


Cégleírás
A XXI. század egészségmegőrző, wellness és rehabilitációs készüléke A gyengén pulzáló mágneses mező alkalmazásával az "civilizációs" betegségek sikeresen kezelhetők, hiszen itt főként a mágneses mező hiányából, és ebből következően a tökéletlen anyagcseréből fakadó problémákról van szó. A sejtek anyag- és energiacseréje ioncsere révén, a sejtmembrán pozitív és negatív polaritásának váltása következtében megy végbe. A stressz, a mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, a Föld mágneses erejének jelentős lecsökkenése, a sok káros környezeti hatás (vasbeton építmények, elektroszmog) megzavarja az optimális feltételeket, s így a sejtenergia és a vitalitás hiánya lép fel, ami különféle betegségekhez vezethet. A regenerációs folyamatok beindításával a legkülönfélébb betegségeknél érhető el teljes vagy részleges gyógyulás: traumák, vérkeringési panaszok, vérellátási zavarok, migrén, idegrendszeri betegségek, mozgásszervi megbetegedések (csontritkulás, reumatikus panaszok, kopások, porckorongsérv stb.), nőgyógyászati, emésztőszervi és szexuális panaszok, anyagcserezavarok, nehezen gyógyuló sebek.
Mivel minden sejtünknek - a szívsejteknek éppúgy, mint a tüdő sejtjeinek - megvan a maga elektromágneses rezgéstartománya, így más frekvenciájú mágneses mezővel lehet "megszólítani" az egyes szerveket alkotó sejteket. A pulzálómágnes-terápia kúraszerűen és permanensen egyaránt igénybe vehető akár egészségünk megőrzése, a civilizációs betegségek elkerülése érdekében, akár akut vagy krónikus problémák kezelésében. Kivételt jelentenek azok az esetek, amikor a páciens epilepsziás, pacemakert visel vagy terhes. Egyébként a készüléknek káros mellékhatása nincs, idősek éppúgy használhatják, mint gyermekek.
A páciensnek csak rá kell feküdni meghatározott ideig egy matracra, és a készülékből mágneses úton az ő szervezetébe kerülnek a meghatározott szerv vagy szervrendszer rezgései. Kezelések általában 30 perc- másfél órát vesznek igénybe.
Kulcsszavak:
Természetgyógyászat, Mágnesterápia, Csakra, Magneter, Allergia, Vitalitás, Klimax, Gyulladáscsökkentés, Csonttörés, Közérzet javítás, Asztma, Ekcéma, Ciszta, Méregtelenítés, Fejfájás, Alvászavar, Migrén, Koleszterin, Porckorongsérv, Stroke, Érelmeszesedés, Diabetes, Ízületi gyulladás, Fogyókúra, Hátfájás, Aranyér, Wellness, Ágy, Üdülési csekk, Egészségpénztár, Depresszió, Cukorbetegség, Hajhullás, Fájdalomcsillapítás, Szív, Zsírégető, Immunrendszer, Inkontinencia, Magyar termék, Baranya megye, Vese, Lisztérzékenység, Vesekő, Izomlazítás, Pajzsmirigy, Sportsérülés, Vércukorszint, Epe, Szexuális problémák, Tüdő, Daganatos betegségek, Hasnyálmirigy, Orvostechnikai eszközök, Emésztési zavarok, Myoma, Epekő, Hormon, Lyme kór, Parlagfű allergia, Preventív, Idegbántalom, Tüke kártya, 06303707100, Bél problémák, Crohn depresszió, Elhízás ellen, Fehérvérűség, Magneter állomás, Mell daganat, Máj problémák, Porcépítés izület, Pulzáló mágnes terápia
Pancontact Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Pancontact Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szendrey Júlia Utca 6.
  7623  Pécs
  (72) 315 083
 2. Petőfi Sándor Utca 56.
  7623  Pécs
  (70) 311 1190
 3. NAGY JENŐ U. 26.
  7624  Pécs
  06 72 216 444
 4. Apáca Utca 1
  7621  Pécs
  (72) 325 977
 5. Citrom U. 8
  7621  Pécs
  (72) 517 136
 6. Jókai u. 32.
  7630  Pécs
  (30) 983 3427
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete