Hauni Hungária Gépgyártó kft., Pécs

7 Vélemények
Hauni Hungária Gépgyártó kft.
Móra Ferenc U. 72
7632 Pécs
Baranya
(72) 505 200
(72) 505 210
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
11014351-2-44
TEÁOR kód
2893 - Gépgyártás

Leírás

Anyavállalatunk, a hamburgi Hauni Maschinenbau AG. a Körber csoport tagja. Innovációs ötletek és megoldások- ez az, ami a Haunit több mint 60 éve jellemez. Világszínvonalú termékek gyártására, elégedett megrendelőkre, magasan képzett munkaerő-állományra és folyamatos fejlődésre törekszünk. Célunk: minőséget képviselni minden téren!

 1. Contact
 2. Deutsch
 3. English
 4. Impressum
 5. News
 6. Newsletter
 7. Services
 8. Webshop

Cégleírás
A Hauni Hungaria Kft. 1994-ben kezdte meg működését Pécsett, 210 fő foglalkoztatásával. A cég jelenleg több mint 870 főt alkalmaz, mely által a második legnagyobb termelő vállalattá nőtte ki magát Baranya megyében. Legkeresettebb végzettségek: villamos- és gépészmérnök. Cégünket az MSZOSZ Dél-Dunántúli Regionális Képviseleti Tanácsa "Az év munkáltatója 2008" címmel tüntette ki.
Idegen nyelvű leírás
The name Hauni is recognized worldwide as the most successful supplier of technologies and solutions for tobacco processing, filter and cigarette production. We are the global market and technology leader in machine building for the international tobacco industry. 3, 750 staff work in our headquarters in Hamburg, Germany and our numerous international locations. With the best service and comprehensive expertise, we are available to our customers as a competent partner, wherever they are located.
Kulcsszavak:
Dohányipar, Lemezalkatrészek gyártása, Tabak, Dohányáru, Lemezalkatrészek, Herstellung, Gépipar, Lemez, Machine, Processing, Forgács, Manufacture, Hangosító Berendezések, Tobacco, Maschine, Zigarette, Verarbeitung, Cigarette, Dohányipari Berendezések, Hauni, Baccy, Dohányfeldolgozás
Termékek
Dohányipari gép, Dohányiparigép-alkatrész, Gép
Hauni Hungária Gépgyártó kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

állás

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Van előző hozzá szóló akivel egyet értek.Cég jó de bejutni nehéz,csak közel hozzátartozónak van helye.Ez mondjuk abszurd.

Pappné

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Véleményem szerint csak ismeretség útján lehet bekerülni a Hauni pécsi céghez,a férjem is több önéletrajzot küldött be sikertelenül,pedig kiváló szakember és mégis olyant vettek fel akit mint tudjuk ,hogy nem olyan jó a szakmában de neki volt aki segített.Hát ennyit a szlogenről,miszerint :folyamatosan keresünk JÓ szakembereket" miközben el se olvassák az önéletrajzokat.

Nemlehet be kerülni a Hauniba

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én 2012 június 6- tól augusztus 30-ig dolgoztam a Hauniba egy kölcsön adó cégtől mint külsősként, és őszintén mondom jól éreztem magam ott és szívesen is dolgoztam mert jó feltételek vannak, és szeretem volna bekerülni mint Haunis dolgozó. És úgy érzem hogy meg álltam a helyem, és tudom hogy van fel vétel de hiába küldözgetem az önélet rajzot mégsem sikerül felvételt nyernem. Nem tudom hogy mi az oka ennek de eléggé furcsának találom. Tisztelettel : Nichter Tibor

Erb Helga
állás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az én párom 29 éves, víz-,gáz-,fűtésszerelő. Ezt tanulta, nagyon jó a szakmában, de ami talán még ennél is fontosabb, igazi ezermester. Többször jelentkezett a céghez, mindhiába. Kíváncsi lennék miért utasítják el folyton, illetve szerintem mindössze nincs elég "hátszele". Ide mindenki, más ott dolgozó által kerülhet be, aki közel van a "tűzhöz". Mindegy, mihez ért, vagy nem ért, ....... míg más elöl elfoglalva a helyet aki valóban szívesen DOLGOZNA a Kft. fejlődését elősegítve. (Ezt látom és hallom.) Erb Helga

elismerés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az én férjem 12éve van ennél a cégnél,de csak jót hallottam tőle,nagyon meg van elégedve mindennel.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Hauni Hungária Gépgyártó kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kossuth Lajos Utca 98
  7391  Kishajmás
 2. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete