Edetto Pécs

1 Vélemény
Edetto Pécs
Rákóczi Utca 28.
7623 Pécs
Baranya
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk elsősorban tömör fenyő bútorokat forgalmaz. Nálunk minden bútort megtalál, amivel az előszobától a hálóig, a nyaralóig, egységes, időtálló stílusban berendezhet. Ezen kívül a másik fő termékünk a matrac.


Cégleírás
Cégünk elsősorban tömör fenyő bútorokat forgalmaz. Nálunk minden bútort megtalál, amivel az előszobától a hálóig, a nyaralóig, egységes, időtálló stílusban berendezhet. A több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk alapján kizárólag olyan, főleg magyar gyárak termékeit kínáljuk Önnek, melyek már az évek során bizonyítottak. Általában a szekrények, komódok összeszerelve, ragasztva szállíthatók.
Csak kiválasztja és már viheti is. Otthon már nincs más gondja, csak örömmel használni. Ha Ön tőlünk kér szállítást, és esetleg lapra szerelt terméket választott (pl: ágykeretet), munkatársunk ingyen összeszereli otthonában.
Ezen kívül a másik fő termékünk a matrac. A közkedvelt és már szintén bizonyított Cardo matracokat képzett munkatársunk kínálja, és ellátja Önt szakmai tanácsokkal, mellyel segít a választásban. Várjuk a fenyőbútor kedvelőit a város szívében, a Zsolnay szobornál.
Kulcsszavak:
Bútor, Ágy, Szekrény, Gardrób, Komód, Franciaágy, Hálószobabútor, Ágyak, Fenyőbútor, Bútor kereskedelem, Kanapék, Gyerekágy, Éjjeliszekrény, Ágyneműtartó, Akasztós Szekrény, Bútoripar, Konyhabútor, Matrac, Tükrök, Ágy Matrac, Pécs, Rugós Matrac, Polcos Szekrény, Hideghab, Tükrös Szekrények, Akasztós Nagyszekrény, Edetto, Franciaágy Keret, Szekrényre Magasító Elem
Edetto Pécs a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Keczeli-Mészáros Brigitta
bútorválasztás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kb.5 éve vásároltam nagyszekrényt,komódot és könyvespolcot az Edettoban.A mai napig maximálisan meg vagyok elégedve velük.Nem vetemedtek el,nem repedeztek meg,olyanok mint új korukban.Nagyon meg vagyok elégedve velük.

Írjon véleményt a(z) Edetto Pécs részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Zoltán Tóth
Értékesítés

Üzenet küldése

72/324-240

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Rákóczi Út 46
   7621  Pécs
  2. Rákóczi Út 5.
   7621  Pécs
  3. Rákóczi Út 5-7.
   7621  Pécs
  4. Hungária Utca 23
   7624  Pécs
  5. Vasút Utca 2
   7622  Pécs
  6. VASÚT UTCA 2
   7622  Pécs
  7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete