DH Ingatlaniroda - Pécs, Uránváros

Nyitvatartási idők

szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  1 nap 11 h 51 min.
1 nap 11 h 51 min

Leírás

A Duna House Franchise Hálózat tagjaként, 2006 év elején nyitottuk első pécsi irodánkat. Jelenleg 5 irodában, 50 jól képzett munkatársunkkal várjuk az érdeklődő Ügyfeleinket. Fő tevékenységi körünk a használt és új lakóingatlanok közvetítése, de foglalkozunk építési telkek, üdülők, üzleti és ipari ingatlanok közvetítésével is. Egyetemi város lévén fontos része a tevékenységünknek az albérlet közvetítés, nem csak a magyar egyetemisták számára, hanem gyakorta a külföldi vendéghallgatók részére is, amelyhez az angolul és németül jól beszélő kiváló munkatársaink nyújtanak segítséget. Irodánkban ügyfeleink a naprakész országos és helyi kínálatból is válogathatnak. Megbízóinktól közvetítési díjat csak sikeres közvetítés esetén kérünk.
Eladó vagy kiadó ingatlanok nyilvántartásba vétele, hirdetése, reklámozása ingyenesen történik, nagy hangsúlyt fektetünk az ingatlanok Interneten történő bemutatására, amelynek fő alkotó része a saját, több mint 25.000 ingatlant tartalmazó országos adatbázisunk. Ügyfeleinket az adásvételnél a kezdeti lépésektől a szerződéskötésig segítjük. A piaci folyamatok és a létrejött üzletek ismeretében friss és pontos információkkal, ingatlanbefektetési tanácsadással segítjük ügyfeleinket a döntésben. Műszaki ismereteink birtokában, véleményt adunk a kiválasztott ingatlan műszaki állapotáról, esetleges felújítási költségeiről. Jogi tanácsadónk segítségével megkíméljük ügyfeleinket a kétséges kimenetelű üzletektől.
Irodánkban hitelügyintézőnk segítségével választhatják ki ügyfeleink a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót. Szolgáltatásunk kiemelkedő előnye, hogy banksemleges, valamint mentes a térítési kötelezettségtől, azaz ingyenes. Jó böngészést kívánunk az ingatlanok közt a www.dh.hu internetes oldalunkon, és reméljük, hamarosan ügyfélként köszönthetjük irodáinkban is.


Kulcsszavak:
Ingatlanforgalmazás
Szolgáltatások
pénzügyi szolgáltatások, hitel, biztosítás, vállalkozások finanszírozása, vállalkozói hitelfelvétel, ingatlan szolgáltatások, ingatlan eladás, ingatlankezelés, ingatlan bérbeadás, lakosság biztosítás, gépjármű biztosítás, utasbitosítás, panaszkezelés, értékbecslés
Márkanevek
duna house
DH Ingatlaniroda - Pécs, Uránváros a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: DH Ingatlaniroda - Pécs, Uránváros

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Duna House kirendeltségek

 1. Hungária Utca 43.
  7624  Pécs
 2. Megyeri Út 76.
  7632  Pécs
 3. Megyeri Út 76.
  7632  Pécs
 4. Király Utca 66.
  7621  Pécs
 5. Nagy Imre Út 35.
  7632  Pécs
Az összes Duna House kirendeltsége Pécs településen