DH Ingatlaniroda - Pécs, Pécs Pláza

DH Ingatlaniroda - Pécs, Pécs Pláza
Megyeri Út 76.
7632 Pécs
Baranya
(72) 784 633
(72) 784 633

Nyitvatartási idők

keddK**
9:00 – 18:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
Nyitva.
Zárásig  41 min.
41 min

Leírás

A Duna House Franchise Hálózat tagjaként, 2006 év elején nyitottuk első pécsi irodánkat. Jelenleg 5 irodában, 50 jól képzett munkatársunkkal várjuk az érdeklődő Ügyfeleinket. Fő tevékenységi körünk a használt és új lakóingatlanok közvetítése, de foglalkozunk építési telkek, üdülők, üzleti és ipari ingatlanok közvetítésével is. Egyetemi város lévén fontos része a tevékenységünknek az albérlet közvetítés, nem csak a magyar egyetemisták számára, hanem gyakorta a külföldi vendéghallgatók részére is, amelyhez az angolul és németül jól beszélő kiváló munkatársaink nyújtanak segítséget. Irodánkban ügyfeleink a naprakész országos és helyi kínálatból is válogathatnak. Megbízóinktól közvetítési díjat csak sikeres közvetítés esetén kérünk.
Eladó vagy kiadó ingatlanok nyilvántartásba vétele, hirdetése, reklámozása ingyenesen történik, nagy hangsúlyt fektetünk az ingatlanok Interneten történő bemutatására, amelynek fő alkotó része a saját, több mint 25.000 ingatlant tartalmazó országos adatbázisunk. Ügyfeleinket az adásvételnél a kezdeti lépésektől a szerződéskötésig segítjük. A piaci folyamatok és a létrejött üzletek ismeretében friss és pontos információkkal, ingatlanbefektetési tanácsadással segítjük ügyfeleinket a döntésben. Műszaki ismereteink birtokában, véleményt adunk a kiválasztott ingatlan műszaki állapotáról, esetleges felújítási költségeiről. Jogi tanácsadónk segítségével megkíméljük ügyfeleinket a kétséges kimenetelű üzletektől.
Irodánkban hitelügyintézőnk segítségével választhatják ki ügyfeleink a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót. Szolgáltatásunk kiemelkedő előnye, hogy banksemleges, valamint mentes a térítési kötelezettségtől, azaz ingyenes. Jó böngészést kívánunk az ingatlanok közt a www.dh.hu internetes oldalunkon, és reméljük, hamarosan ügyfélként köszönthetjük irodáinkban is.

 1. Karrier a Duna House-nál

Kulcsszavak:
Ingatlanforgalmazás
Szolgáltatások
pénzügyi szolgáltatások, hitel, biztosítás, vállalkozások finanszírozása, vállalkozói hitelfelvétel, ingatlan szolgáltatások, ingatlan eladás, ingatlankezelés, ingatlan bérbeadás, lakosság biztosítás, gépjármű biztosítás, utasbitosítás, panaszkezelés, értékbecslés
Márkanevek
duna house
DH Ingatlaniroda - Pécs, Pécs Pláza a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: DH Ingatlaniroda - Pécs, Pécs Pláza

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Duna House kirendeltségek

 1. Megyeri Út 76.
  7632  Pécs
 2. Nagy Imre Út 35.
  7632  Pécs
 3. Ybl Miklós Utca 7/2.
  7633  Pécs
 4. Hungária Utca 43.
  7624  Pécs
 5. Király Utca 66.
  7621  Pécs
Az összes Duna House kirendeltsége Pécs településen