Carbo-Depo Tüzép, Pécs

Carbo-Depo Tüzép
Mohácsi Út 107
7630 Pécs
Baranya

Leírás

A CARBO-DEPO Bt-t 1999. július 14-én hoztuk létre. Alapításkor vállalkozásunk fő tevékenysége tüzelőanyagok kis- és nagykereskedelme volt. Működésünk során rövid idő alatt elértük, hogy cégünk Pécs és vonzáskörzetében a tüzelőanyag forgalmazás területén meghatározó szerepet tölt be.
Az alapítástól 2004 májusáig Pécs, Buzsáki u 22 sz. alatti telephelyen dolgoztunk, amely után költöztünk jelenlegi helyünkre a Mohácsi u 107 alá. Jelenleg a tüzelőanyag forgalmazás mellett egyre nagyobb teret kap az építőanyagok forgalmazása is.
Vásárlóink a lábazattól a tetőcserépig minden építőanyagot egy helyen meg tudnak vásárolni. Falazó anyagokból, tetőcserépből szinte a piacon lévő teljes építőanyag választékból rendelhet nálunk. Tüzelőanyagból (szén, tűzifa), építőanyagból nálunk kis mennyiséget is vásárolhat, nincs mennyiségi alsó határa a vásárlásnak.


Cégleírás
A CARBO-DEPO Bt-t 1999. július 14-én hoztuk létre. Alapításkor vállalkozásunk fő tevékenysége tüzelőanyagok kis- és nagykereskedelme volt. Működésünk során rövid idő alatt elértük, hogy cégünk Pécs és vonzáskörzetében a tüzelőanyag forgalmazás területén meghatározó szerepet tölt be. Az alapítástól 2004 májusáig Pécs, Buzsáki u 22 sz. alatti telephelyen dolgoztunk, amely után költöztünk jelenlegi helyünkre a Mohácsi út 107 alá. Jelenleg a tüzelőanyag forgalmazás mellett egyre nagyobb teret kap az építőanyagok forgalmazása is. Vásárlóink a lábazattól a tetőcserépig minden építőanyagot egy helyen meg tudnak vásárolni.
Falazó anyagokból, tetőcserépből szinte a piacon lévő teljes építőanyag választékból rendelhet nálunk. Tüzelőanyagból (szén, tűzifa ), építőanyagból nálunk kis mennyiséget is vásárolhat, nincs mennyiségi alsó határa a vásárlásnak. 2009 tavaszán a telephelyünk lényegesen bővült. A tüzelőanyagok és építőanyagok mellett a betonüzem is a vevőink rendelkezésére áll. Előzetes megrendelés alapján a kért betonmennyiséget a kért minőségben megkeverjük. Mixeres szállítás és betonpumpa is kérhető. Ezzel a szolgáltatással az építőanyagok területén teljes skálát tudunk nyújtani a vevőinknek.
Az építőipar gyengülése miatt a vevők árérzékenysége nőtt. A tüzelőanyag és építőanyag árversenyben megálljuk a helyünket. Már több éven keresztül a kiadott árajánlataink alapján sok vevő a családi házukhoz szükséges építőanyagot nálunk vásárolja meg. Üzleti tevékenységünk során kiváló kapcsolatot alakítottunk ki beszállítóinkkal. Vevőink főleg a lakosság köréből kerülnek ki, de viszonteladóink, kiskereskedelmi partnereink, más építőipari vállalkozások is jelentős forgalmat bonyolítanak le.
Kulcsszavak:
Építőanyag, Tüzép, Tüzelő, Depo, Carbo
Carbo-Depo Tüzép a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Carbo-Depo Tüzép

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Edison Utca 36.
  7630  Pécs
 2. Mohácsi Út 68
  7630  Pécs
 3. Mohácsi Út 18
  7630  Pécs
 4. Edison U. 110
  7630  Pécs
 5. Zsolnay Vilmos U. 46
  7622  Pécs
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete