A Primapipe Kft., Pécs

frissítve 2019. június 11.

Leírás

A Primapipe KFT., mint a Pannonpipe KFT. pécsi képviselete teljes körű forgalmazási jogokkal és lehetőségekkel 100%-os gyári választékkal működik Dél-Dunántúl területén. Tevékenységére ezért ugyanazok jellemzőek, melyek a gyár tevékenységét is meghatározzák a következőkben ismertetettek szerint. A XX.
században a városokban és településeken elő emberek egészséges ivóvízzel való ellátása és a keletkezett szennyvizek elvezetése és tisztítása biztonságosan és korszerűen csak csőhálózatokkal és központi szennyvíztisztító telepekkel oldható meg. A PVC-ből (majd később a polietilénből) készült hálózatok a hagyományos anyagú csőhálózatok hibáit gyakorlatilag teljesen kiküszöböli. A kommunális csőhálózati rendszerek (csövek és idomok) korszerű, egészségre nem ártalmas, nagy élettartamú (min.
50 év), szerelő jelleggel gyorsan és jól építhető, gazdaságosan üzemeltethető és karbantartó anyagokból készülhetnek.


Cégleírás
A PANNONPIPE Kft által gyártott és forgalmazott termékek legfőbb előnyei: teljes folyadékzáróság (nincs veszteség és környezetszennyezés), teljes körű rendszerkínálat rugalmas szállítási készség, normál ágyazási feltételek, utólagos csatlakozási lehetőségek más anyagú csövekkel is, homogén anyagú hálózat, korrózió- és kopásállóság, folyamatos és gyors építés nehéz talajviszonyok között is, a kötésmódok egyszerűek és biztonságosak, az idomok jól variálhatók, egyedi igények könnyen kielégíthetőek, kedvező hidraulikai tulajdonság, kis súlyuk miatt szállításuk, építés közbeni mozgatásuk könnyű, hosszú, legalább 50 éves élettartam, minőségük kiváló, a nyugat-európai szabványokban előírt minősítésnek is megfelelnek, a hálózat tisztítása és karbantartása egyszerűen és megbízhatóan végrehajtható. A PANNONPIPE Kft által gyártott és forgalmazott termékek és azok fő alkalmazási területei: PVC nyomócső és idom: 20°C-os hideg ivóvíz, (ill. PVC-re veszélytelen közeg) vezetésére 6-10-16 bar üzemi nyomáson A 16-450 mm tartományban. PVC szennyvízelvezető cső és idom: max. 60°C-on kommunális szennyvíz, csapadékvíz gravitációs elvezetésére 32-500 mm tartományban.
PE nyomócső és idom: 20°C-os ivóvíz, nyomott vagy vákuumos szennyvíz és gáz elvezetésére 6-10 bar üzemi nyomáson 20-250 mm tartományban gyorskötő idomokkal vagy hegesztett kötésekkel. PVC és PE kábelvédocső és idom 32-110 mm tartományban. Egyéb csövek: (kútbélés-cső, fóliatartó-cső, stb.) A PANNONPIPE Kft számára a kis darabszámú speciális termékeket a legjobb minoségű hazai és nyugati gyártók biztosítják. Ezek: Pipecon Kft.
(magyar) REDI (olasz) NYLOPLAST (holland) POLYDUCT KFT. (magyar) GEORG FISCHER (svájci) LUDWIG-FRISCHHUT (német)
Kulcsszavak:
Építőipar, Épületgépészet, Gyorsépítés, Muanyag, Muanyagfröccsöntés, Muanyag kereskedelem, Muanyagipari termékek kereskedelme, Műanyagipar, Építoanyagipar, Cso és csoszerelvény, PVC idomok, Kopásállóság, Korrózióállóság, PVC nyomócso, Folyadékzáróság, Fóliatartó cso, Homogén anyagú hálózat, Hosszú élattartam, Kedvezo hidraulikai tulajdonság, Kivánló minoség, Km nyomó, Kútbélés cso, Pe idom, Pe nyomó, Pe nyomócso, Pep elektromos védocso rendszer, PVC ereszcsatorna rendszer, PVC kábelvédocso, PVC szennyvízelvezeto cso, Rugalmas szállítási, Sajátgyártású pe idomok
Termékek
Csatorna, cső, Öntvény, Polietilén cső, idom
A Primapipe Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: A Primapipe Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Közraktár U. 4-8.
  7623  Pécs
  (72) 238 607
 2. Közraktár U.1-3.
  7631  Pécs
  (72) 511 251
 3. Verseny U. 17.
  7622  Pécs
  (72) 789 782
 4. Megyeri Út 26.
  7623  Pécs
  (72) 314 087
 5. Ungvár U. 22.
  7623  Pécs
  (72) 517 341
 6. Magyar Lajos Utca 1/3
  7633  Pécs
  (72) 256 437
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete